Relatietherapie Veenendaal

Het gaat niet goed binnen je relatie. Dit kan natuurlijk verschillende oorzaken hebben. Wat de oorzaak ook is, jullie lopen vast. De communicatie is niet meer hoe het moet zijn. Jullie praten wel, maar jullie begrijpen elkaar niet meer, niet écht. Hier moet wat mee gebeuren voordat het alleen maar verder bergafwaarts gaat.

Je gelukkig voelen

Het is ook soms moeilijk om toe te geven dat het niet meer gaat. Iedereen wilt een gelukkige relatie en het lijkt soms net of iedereen om je heen het wel lukt. Jij wilt je ook weer gelukkig voelen in je relatie en de ander in de ogen aankijken en ontzettend blij zijn dat je deze geweldige persoon gevonden hebt. Op dit moment is dat niet het geval.

Teveel herinneringen

Jullie hebben al zoveel meegemaakt samen, de tijd is voorbij gevlogen. Zoveel herinneringen aan hoe het eerst was. Je kunt dit niet zo maar laten gaan, daarvoor zit er gewoon teveel. Maar er moet wat veranderen, zo gaat het niet meer. Het moet anders.

Weer verder

Eerst ga je opnieuw leren communiceren, waar het mis gaat, wat jullie valkuilen zijn en wat je eraan kunt doen. Daarna kunnen jullie de diepte in, zo voel je je weer veilig om de moeilijke en soms pijnlijke dingen ook uit te spreken. Zo word er gekeken naar waar het aan schort en ondertussen kan ik jullie tips en tools aanreiken om verder te komen.

Weer gaan opbouwen

Zo vinden jullie stukje bij beetje elkaar weer terug. In de gesprekken en in de verbondenheid die jullie naar elkaar voelen. Vanuit hier kunnen jullie de relatie zelf weer verder opbouwen en weten jullie wat jullie moeten doen zodra het weer dreigt fout te gaan.

Contact Psycholoog Veenendaal

Je kunt ons, Psychologen Nederland, bereiken op 085-4014720 als je op zoek bent naar een vrijblijvend advies. Wij nemen de tijd om de juiste match te vinden. Ook inhoudelijk kunnen we je goed helpen, omdat je altijd te woord wordt gestaan door iemand die opgeleid is in de psychologie. Je kunt door hen tevens een afspraak direct in laten plannen, zonder wachtlijst!